Júniusi klubtalálkozók a Bizalmi Körben

Restart minden vezetői klubban. Nézz bele a klubvacsorákba online!

A mastermind találkozók júniusra visszatérhettek a személyes térbe, ideje volt, hogy a  klubvacsorákon is a fizikai valónkban találkozzunk.

Ugyanakkor tavasszal különösen bebizonyosodott, hogy az online eszközöknek is teret kell engedni, így a Bizalmi Kör vezetői klubvacsorák egyik fő elemét, a tapasztalatmegosztást és inspirációt hozó előadásokat Facebook-oldalunkon is közvetítettük, amik lentebb visszanézhetőek.

A másik fő pillér, a személyes találkozók varázsa, a nagy beszélgetések és a régi ismerősök üdvözlése természetesen a helyszínen zajlott és ez a továbbiakban is így lesz. A bizalom kiépítéséhez egészen egyszerűen szükséges a fizikai jelenlét, de annak fenntartásában is jelentős a szerepe.

Ha nem ismernéd a Bizalmi Kört: négy vezetői klubunk szervez havi találkozókat, ahol a cégvezetők/tulajdonosok inspiráló előadást hallgatnak, megismerik egymást és megbeszélik az elmúlt hónap eseményeit. Ami pedig még fontosabb: tapasztalatot cserélnek. Ebben áll a Bizalmi Kör tagság ereje. “egynek minden nehéz, sokaknak semmi sem lehetetlen.” – ahogy Széchenyi is mondta. 

Az egyes klubokba cégméret (létszám és árbevétel) alapján kerülnek be a tagok, ezzel megalapozva azt, hogy hasonló problémakörökről (és megoldásokról) tudjanak tapasztalatot cserélni, ezzel a legnagyobb értéket biztosítva egymásnak.

Ballasztot kidobtad?

Június 16. Széchenyi és Kossuth Vezető Klubok

Előadó: Egerszegi Krisztián, MiniCRM Zrt.

Egerszegi Krisztián, a MiniCRM vezetője saját tapasztalatait és várakozásait osztotta meg. “Mit tanultam a 3 hónapos vírushelyzet alatt? Mi van a biznisszel? Visszamegyünk-e az irodába? Ha igen, mikor és mi fog változni? Mire készülünk nyáron és ősszel?” 

Izgalmas és tanulságos előadás volt, érdemes megnézni és inspirálódni!

Olvass bele Krisztiánnal készült interjúcikkekbe itt vagy itt.

Nézd vissza a vacsorát és az előadást:

Üzleti modellek az online térben

Június 17. Deák Vezetői Klub

Előadó: Patai Zoltán, Netpincér (Delivery Hero Hungary Kft.)

Patai Zoltán az egyetem után dolgozott a Rocket Internet tech óriásnál, de volt termékmenedzser a német Scalable Capital fintech cégnél is. Ezután a McKinsey & Company nemzetközi tanácsadócégnél volt projektvezető, ahol tech és telco cégekkel dolgozott Európában, USA-ban valamint Ausztráliában. 2019 elején vette át a NetPincér ügyvezetői pozícióját.

Nézz bele a vacsorába és az előadásba:

Nem mondhattam el senkinek, elmondom hát... Nektek!

Június 18. Lánchíd Vezetői Klub

Előadó: Batiz András, Impact Works Kft.

Nehéz jót és jól lépni most, mert a világban eleve meglévő bizalmi deficit erős bizonytalanságokkal társult a vírushelyzet és az abból fakadó gazdasági mélyrepülés miatt. A munkatársakban (partnerekben, ügyfelekben) kialakult stressz, vagy szorongás azzal oldható és a bizalom azzal erősíthető, ha minél több lépésünkbe bevonjuk őket és minél világosabban beszélünk velük. A vezetői lehetőség és felelősség ebben most óriási. Mit és hogyan mondjon, milyen gyakran és milyen eszközökkel. Hogyan legyen ez egyszerre autentikus és professzionális. A most jó irányba tett és jól kommunikált döntések hosszú távon kifizetődők lesznek. Erről beszélt nekünk András június 18-án.

Olvasd el az Andrással készült interjúcikkeinket a hiteles vezetőről és a munkáltatói márkaépítésről.

Nézz bele a vacsorába és az előadásba:

Csatlakoznál egy Bizalmi Kör vacsorához?

Recommended Posts